Техничка поддршка / Хаусмајтор

  • Објавен пред 9 месеци
  • Хотел Арка
  • Активен до 23.07.2018
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Хотел Арка има потреба од:

 

Техничка поддршка / Хаусмајтор

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Завршено средно образование
  • Познавање на електротехника и машинство
  • Со или без работно искуство

Нудиме:

  • Работа во хотел од 5 ѕвезди;
  • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси.

 

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на career@hotelarka.mk со назнака 'Tehnicka poddrska / hausmajstor'.
Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

 

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

КЛИКНИ