ПОМОШЕН ПЕРСОНАЛ ВО КУЈНА - РЕДОВНО ВРАБОТУВАЊЕ

  • Објавен пред 10 месеци
  • Хотел Арка
  • Активен до 15.10.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Секторот Храна и Пијалоци во Хотел Арка***** има потреба да го дополни тимот со:

ПОМОШЕН ПЕРСОНАЛ ВО КУЈНА за редовно вработување

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Професионалност и желба за работа во реномиран угостителски објект;
  • Ведар дух и колегијалност;
  • Флексибилност за работа во различни смени.

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на olja@hotelarka.mk со назнака 'За помошен персонал во кујна'.

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

 

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

КЛИКНИ