Хотел Арка: Рецепционер/ка

Рецепционер/ка

За компанијата: Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Хотел Арка
 • Активен до 26.09.2023
 • Позиција: Келнер/Шанкер/Хотелиер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/3230603
 • Веб: www.hotelarka.mk

Секторот Рецепција во Хотел Арка има потреба да го дополни тимот со:

Рецепционер / Рецепционерка

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Професионален и љубезен однос кон клиенти;
 • Колегијалност со другите членови на тимот;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Работно познавање на компјутери;
 • Флексибилност за работа во смени;
 • Со или без работно искуство.

Нудиме:

 • Искуство и обука во хотел од 5 ѕвезди;
 • Можност за кариерно напредување;
 • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата, придонеси и додатоци.

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV.
Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »