ГОТВАЧ / КУВАР

  • Објавен пред 12 месеци
  • Хотел Арка
  • Активен до 19.12.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

За потребите на нов ресторан во склоп на хотелот, Хотел Арка има потреба од:

ГОТВАЧ / КУВАР

Кандитатот треба да ги поседува следните особини:

  • Задолжително предходно работно искуство;
  • Позитивна и педантна личност;
  • Тимска работа и професионален одност со колеги и клиенти.

Услови за работа:

  • 6 работни дена во неделата;
  • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси.

 

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија на olјa@hotelarka.mk

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

 

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.
www.hotelarka.mk

 

КЛИКНИ