Хаус мајстор

Активни огласи од ТЕКСПОРТ -ДООЕЛ-СКОПЈЕ:

Магационери - Конфекциски работници

Австриска компанија со 25 годишно успешно работење во Македонија, поради проширување на капацитети има потреба од вработени со старосна граница до 50 години

  • 1 Хаус мајстор со или без работно искуство со возачка дозвола.    Телефон за контакт 076/493-631  022779635   022779621

    e-mail [email protected]

    Лице за контакт Соња Станковска

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »