Advisor

За компанијата: Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) е активно ангажирана во Република Северна Македонија од 1992 година. Од 2008 година ГИЗ е присутен со претставништво во Скопје. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »