Помошник во кујна

Ресторан EQUILIBRIUM DAY & NIGHT има потреба од:

  • Помошник во кујна 

 

Телефон за информации и закажување на интервју:

078/300-688

075/319-256

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »