за работа во Aqua Massage

  • Објавен пред 10 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 14.03.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бара:

 

Лице за работа во специјализиран салон за аква масажа, Aqua Massage, во Центар.

 

CV на маил: eurofarm@eurofarm.com.mk 

Со назнака за „Aqua Massage“

КЛИКНИ