Call Agent

  • Објавен пред 2 недели
  • Кликни Јади ДОО
  • Активен до 25.02.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Кликни Јади ДОО:

Senior & Junior Digital Marketing Specialist

Комуникација и организација на работа со клиенти, ресторани, доставувачи. Работата е динамична и интересна, со многу комуникација и можност за напредок во фирмата и за поголема заработка. 

- Работа во смени 
- Пријавен и осигуран

Основни квалификации:
- Добар, културен и љубезен комуникатор
- Основни познавања за работа на компјутер
- Англиски јазик

Плата според квалификации

Кликни Јади ДОО

[email protected]
www.KlikniJadi.mk
www.facebook.com/kliknijadi.mk/