Продавач/ка

 • Објавен пред 2 недели
 • Гала Нутс 2015 ДООЕЛ
 • Активен до 10.04.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ОПИС

Гала Нутс 2015 дооел, за своите продажни места (пиљари) под брендот Мисс Гала, има потреба од продажен персонал. Пиљарите се лоцирани во населба Ново Лисиче, населба Маџари и општина Илинден.

Одговорности и задачи: 

 • Прием и редење на роба, работа на каса
 • Грижа за хигиена и изгледот на продажното место
 •  Познавање и постојано следење на асортиманот и карактеристиките на производите

Од кандидатите очекуваме:

 • претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност
 • флексибилност за работа
 • способност за индивидуална и тимска работа
 • одговорност, мотивираност и стабилност

Што добивате:

 • редовни и навремени месечни примања/плата
 • додатоци и бонуси за успешно работење
 • почетна плата од 18.000 денари

Број на отворени работни позиции :

 • населба Маџари (автобуска станица Термо) - 1
 • населба Илинден (карши Зегин) -  2
 • населба Ново Лисиче (позади Макпетрол бензиска) - 1

Пријавувањето се врши исклучиво со испраќање на кратка биографија (CV) со скорешна фотографија најдоцна до 01.05.2021 год на следниот маил: [email protected], со нагласување на местото за кое се пријавувате (Н.Лисиче/Илинден/Маџари) за работната позиција.