Фармацевтски техничар

Аптека БИСЕР има потреба од: ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Потребни квалификации:

  • ССС – Фармацевтски техничар;
  • Со претходно работно искуство;
  • Поседување на Лиценца за работа;
  • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office.

Посакувани карактеристики:

  • Развиени комуникациски вештини;
  • Стручност и Одговорност
  • Организирана и одговорна личност;
  • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе;
  • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите, развивање и одржување на добри односи;
  • Позитивен став

Плата: од 27.000 ден.

Вашето CV испратете го на мејлот  [најави се за да го видиш е-маилот] или јавете се на 071-211-887 лице за контакт Слободан Начев

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »