Шивачи и шивачки

Сладок Дом е компанија со 2 продажни салони и 2 онлине продавници за Завеси, Домашен Текстил и Декоративни Осветлувања во Македонија.

Нудиме голем број на модели со цени на секој степен на избор. Лоцирани сме во Скопје на Главната Улица за Уредување на Домот т.н. ПЛАСТИЧАРКСА УЛУЦА со еден Ексклузивен и еден OUTLET салон.

www.SladokDom.com

www.KupiZavesi.com

За позицијата:

ШИВАЧИ И ШИВАЧКИ

Потребни квалификации:

  • Претходно изкуство за шиење завеси или постелнини
  • Мотивација за надградување на работни вештини

Личен профил:

  • Комуникативност
  • Трудољубивост и доверливост
  • Мотивација за работа во тим

Главни обврски и одговорности на позицијата:

  • Прием и изложување на роба согласно пропишани процедури
  • Позитивен однос во комуникацијата
  • Примена на стандардите за работа
  • Грижа за имиџот на фирмата

Ако сте енергични, храбри и полни со ентузијазам а воедно способни да работите како дел од тим, Ве молиме испратете биографија  со назнака Шивач/ка на doan@sladokdom.com во рок од 15 дена од објавување на огласот. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ