Персонал за презентација и продажба на терен

 • Објавен пред 11 месеци
 • Home store
 • Активен до 28.12.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Хоме Сторе ЛТД Доо Скопје има потреба од вработување на персонал

 

За презентација и продажба на терен

 

Можност и заработка во месецот и од 500 до 1000 евра 

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство,
 • Претходно работно искуство во продажба (презентација) ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола Б - категорија (незадолжително).

 

Ние нудиме:

 • Работно време од 09 до 17 часот,
 • Почетна плата 12000 денари плус %5 од продажба колку е поголема продажбата толку платата се зголемува,
 • Со обезбеден превoз.

 

Наша желба е да бидете дел од нашиот успешен тим.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат со праќање на биографија (CV) преку полето

Аплицирај.

Повеќе информации на телефон: 071/365-045 Скопје или на нашиот имаил info@xomectore.com

КЛИКНИ