За работа во аптека

  • Објавен пред 8 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 04.04.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Куманово

Се бара дипломиран фармацевт или фармацевтски техничар со положен стручен испит. Предност искуство.

Cv на маил eurofarm@eurofarm.com.mk

КЛИКНИ