Магационер

Активни огласи од ТЕКСПОРТ -ДООЕЛ-СКОПЈЕ:

Конфекциски работници - Магационер

Австриска компанија со 25 годишно успешно работење во Македонија, поради проширување на капацитети има потреба од вработени со старосна граница до 50 години, за следната работна позиција:

  • МАГАЦИОНЕР

Со или без работно искуство.

 

Телефон за контакт 076/493-631 

e-mail [email protected]

Лице за контакт Соња Станковска

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »