Помошник сметководител

 • Објавен пред 2 недели
 • ПКФ ЕФП ДОО
 • Активен до 14.04.2024
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/2465243
 • Веб: www.ep.com.mk

(преземи го огласот како слика)

Друштвото за ревизија ПКФ ЕФП ДОО има потреба од:

ПОМОШНИК СМЕТКОВОДИТЕЛ

Вистинскиот кандидат за оваа позиција е внимателен кон детали, проактивен, флексибилен и доверлив.

Опис на работното место:

 • Прием на сметководствени документи за книжење
 • Книжење на влезна и излезна документација, контрола и анализа
 • Книжење на денарски и девизни изводи
 • Изработка на анализи и извештаи во Excel
 • Со и без работно искуство

Профил на кандидат:

 • Образование: ВСС- Економски Факултет
 • Познавање на англиски јазик и MS Office

Меки вештини кои треба да ги поседува кандидатот:

 • Организациски и аналитички способности
 • Способност за работа со голем обем на информации
 • Способност за работа во динамично опкружување
 • Комуникативност и доверливост
 • Желба за учење и развој
 • Почитување на рокови и одговорност

Услови кои ги нуди компанијата:

 • Можност за напредување
 • Обука на кандидатот во склоп на работењето

Вашата професионална биографија Ве молиме да ја испратите на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »