Касиер/ка - ТЦ Лиса

За компанијата: Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој веќе 30 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. На нашите полици секојдневно може... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 месеци
  • Tinex
  • Активен до 28.02.2024
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.tinex.com.mk
  • Facebook: tinexmk
  • Instagram: tinexmarket
  • Linkedin: companytinex

Активни огласи од Tinex:

Магационер - Илинден - Продавач/ка на готвени јадења - Илинден - Продавач/ка на деликатес - Илинден - Касиер/ка - Илинден - Продавач/ка на свежо месо - Илинден - Возач - Општ работник - Полничар - Готвач/ка - Дејли Лиса - Референт за набавки - Касиер/ка - Центар - Касиер/ка - Охрид - Продавач/ка на деликатес - Охрид - Продавач/ка на готвени јадења - Куманово - Продавач/ка во Ту Гоу кафетерија - Центар - Продавач/ка во Ту Гоу кафетерија - Карпош 2 - Отворени работни позиции на пола работно време во Ту Го - Отворени работни позиции на пола работно време Тинекс - Продавач/ка на пиљара - Млечен - Продажен Асистент/ка во Космо - Касиер/ка Злокуќани - Магационер - Млечен - Касиер/ка - Млечен - Магационер - Касиер/ка ПИОМ - Продавач/ка на свежо месо - Злокуќани - Продавач/ка на готвени јадења - Продавач/ ка на деликатес Куманово - Пушничар - Магационер - Карпош 3 - Магационер - East Gate - Помошник готвач/ка - Маџари - Продавач/ка - СПОТ Центар - Продавач/ка - СПОТ Водно - Продавач/ка на пиљара - Продавач/ка на деликатес - Салатер/ка Дејли Лиса - Продавач/ка на свежо месо - Пикер - Пикер Комора - Сметководител - Продавач/ка во Ту Гоу Драјв Тру - Касиер/ка

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »