Tinex

ЕМБС: 4632729
Индустрија: Прехрамбена
Адреса: ул. Васил Ѓоргов бр. 16/1
Град: Скопје
Facebook: tinexmk
Linkedin: companytinex
Основана во 1994
Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој веќе 30 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. На нашите полици секојдневно може да се најде широка лепеза на повеќе од 20.000 производи од различни категории, меѓу кои се вбројуваат производите од нашиот бренд EXTRA, како и голем број на странски увозни брендови на производи и деликатеси, достапни единствено во нашите маркети.

Нашата приказна започна во 1994г., кога во населбата Карпош 3 беше отворен првиот Тинекс маркет. Оттогаш па се до денес, компанијата успеа да остане лидер на пазарот и е еден од најпрепознатливите македонски брендови. Денес, Тинекс располага со повеќе од 40 продажни објекти, распространети во 11 градови низ Македонија, како и со сопствен погон за подготовка на готвени јадења, погон за расек и подготовки од месо, логистички центар и др.барај огласи за вработување » барај останати огласи »