Tinex: Продавач/ка на Деликатес - Охрид

Продавач/ка на Деликатес - Охрид

За компанијата: Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој повеќе од 28 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. На нашите полици секојдневно... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Tinex
  • Активен до 30.09.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Охрид
  • Веб: www.tinex.com.mk
  • Facebook: tinexmk
  • Linkedin: companytinex

Активни огласи од Tinex:

Магационер - Пушничар во погон за месо (м/ж) - Финансиски контролор (м/ж) - Касиер/ка - Охрид - Месар/ка - Охрид - Касиер/ка - Карпош 2 - Продавач/ка на Деликатес - Карпош 2 - Продавач/ка на Деликатес - ТЦ Зебра - Касиер/ка - ТЦ Зебра - Продавач/ка во Ту Гоу кафитерија ТЦ Зебра - Продавач/ка во Ту Гоу кафитерија ТЦ Лиса - Продавач/ка во Ту Гоу кафитерија East Gate Mall - Продажни асистенти во пиљара - Злокуќани - Касиер/ка - Млечен - Продавач на готови јадења - Раде Кончар - Месар/ка - Магационер - Касиер/ка - Готвач/ка - Месар/ка - Аеродром - Помошник готвач/ка - Месар/ка - Злокуќани - Продавач/ка на Деликатес - Драчево - Касиер/ка - Драчево - Продавач/ка на Деликатес - Карпош - Месар/ка - Карпош - Магационер - Аеродром - Касиер/ка - Карпош - Продавач/ка во Ту Гоу кафитерија - Работник/чка - подготвувач на чварки - Менаџер на погон за готвени јадења - Главен готвач/ка - Касиер/ка за Раде Кончар

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »