Продавач/ка во маркет - Скопје

За компанијата: Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој повеќе од 29 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. На нашите полици секојдневно... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 9 месеци
  • Tinex
  • Активен до 07.06.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.tinex.com.mk
  • Facebook: tinexmk
  • Linkedin: companytinex

Активни огласи од Tinex:

Хигиеничар/ка - Карпош 2 - Продавач/ка на пиљара - Млечен - Продажен асистент Космо - Тетово - Продавач/ка на свежо месо Злокуќани - Магационер Млечен - Магационер Злокуќани - Касиер/ка Млечен - Касиер/ка Злокуќани - Касиер/ка - Продавач/ка на свежо месо - Пушничар - Продавач/ ка Спот Центар - Продавач/ка на деликатес - Магационер - Касиер/ка ПИОМ - Овластен менувач - Пикер - Продавач/ка на готвени јадења - Хигиеничар/ка - Сметководител - Продажен асистент Космо ТЦ Лиса - Келнер/ка - Продавач/ка на свежо месо - Продавач/ка на свежо месо - Продавач/ка на деликатес - Пикер - Мерчендајзер - Касиер/ка - ТЦ Лиса - ИТ Администратор - Сметководител - Магационер Илинден - Продавач/ка на готвени јадења Илинден - Продавач/ка на деликатес Илинден - Продавач/ка на свежо месо Илинден - Касиер/ка Илинден - Магационер Прилеп - Касиер/ка Центар - Овластен менувач - Мерчендајзер - Референт за набавки - Продавач/ка во Ту Гоу кафетерија - Касиер/ка Центар - Касиер/ка - ТЦ Лиса - Продавач/ка на деликатес - Лиса - Продавач/ка на свежо месо - Ист Гејт - Продавач/ка на свежо месо - Маџари - Келнер/ка - Рецепционер/ ка - Продавач/ка во Ту Гоу Драјв Тру - Шанкер/ка ресторан Daily

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »