Асистент на генерален директор

 • Објавен пред 8 месеци
 • Tinex
 • Активен до 18.02.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ТИНЕКС-МТ има потреба од млади, енергични, претставителни лица со можност за напредок во кариерата за следното работно место во Скопје: АСИСТЕНТ НА ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР -1 лице

Основни задачи и одговорности:

 • Секојдневно организирање на работниот ден на Генералниот директор
 • Комуникација и координација со компаниите и лица со кои соработува Генералниот директор
 • Закажување и организација на состаноци на Генералниот директор и менаџментот на компанијата
 • Координација, комуникација, контрола и секојдневно учество во работата на погоните за производство во компанијата
 • Следење на пазарната позиција на компанијата во делот на сопственото производство и нејзината конкуренција
 • Изготвување на редовни извештаи и анализи за тековната работа во компанијата
 • Изготвување на извештаи и анализи за продажба
 • Комуникација со секторите во компанијата и координирање на истите
 • Комуникација и координација со клиенти и големи потрошувачи на компанијата како и следење на соработката со нив

Услови:

 • Основна нето плата: 25.000 ден.
 • Работниот однос се заснова на определено време 3 (три) месеци со можност за продолжување на Договорот за работа.
 • Работно време: понеделник - петок 08.00 -16.00 часот
   

Молба за прием, со кратка биографија (CV), диплома за завршено образование, една фотографија, како и контакт телефон, испратете на следната адреса:

 • адреса: Бул. 3-та Македонска бригада бр. 56 Скопје или на
 • e-mail: vrabotuvanje@tinex.com.mk

Молбите кои не се потполни нема да се разгледуваат.

Рок за пријавување до 18.02.2017

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование
 • Соодветно работно искуство (ќе се земе за предност)
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Солидно познавање на втор странски јазик (ќе се земе за предност)
 • Одлично познавање на Windows и MS Office пакетот 
   

Очекувани вештини и способности:

 • Развиени организациски, лидерски и комуникациски способности
 • Самоиницијативност и лојалност во извршувањето на работните задачи
 • Ориентираност кон остварување резултати и наоѓање решенија
 • Професионален и позитивен однос
 • Флексибилност за работа во динамична атмосфера
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок
КЛИКНИ