Tinex: Садомијач/ка

Садомијач/ка

За компанијата: Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој повеќе од 28 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. На нашите полици секојдневно... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 10 месеци
  • Tinex
  • Активен до 02.12.2022
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.tinex.com.mk
  • Facebook: tinexmk
  • Linkedin: companytinex

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »