Сметководител

За компанијата: Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој веќе 30 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. На нашите полици секојдневно може... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Tinex
  • Активен до 17.07.2024
  • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.tinex.com.mk
  • Facebook: tinexmk
  • Instagram: tinexmarket
  • Linkedin: companytinex

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »