Работник на деликатес - Скопје

За компанијата: Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој повеќе од 28 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. На нашите полици секојдневно... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 7 месеци
  • Tinex
  • Активен до 07.06.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.tinex.com.mk
  • Facebook: tinexmk
  • Linkedin: companytinex

Активни огласи од Tinex:

Продавач/ка на пиљара - Готвач/ка - Годи - Продавач/ка во Ту Гоу кафетерија - Продавач/ка во Ту Гоу кафетерија - Ново Лисиче - Хигеничар/ка во погон - Касиер/ка - Магационер - Продавач/ка на готвени јадења - Продавач/ка на деликатес - Продавач/ка на свежо месо - Продавач/ка - Спот Центар - Продавач/ка - Спот Водно - Овластен менувач - Годи - Продавач/ка на свежо месо - Стара ТВ - Продавач/ка на свежо месо - Аеродром - Магационер - ТЦ Лиса - Продавач/ка на свежо месо - ТЦ Зебра - Продавач/ка на свежо месо - Злокуќани - Касиер/ка - Млечен - Касиер/ка - Водно - Касиер/ка - Карпош 3 - Касиер/ка - ТЦ Лиса - Касиер/ка - ТЦ Зебра - Хигиеничар/ка - Ту Го кафетерија - Скараџија - Годи (м/ж) - Пушничар во погон за месо - Ново Лисиче (м/ж) - Продавач/ка во Ту Гоу кафетерија - Ново Лисиче - Пикер - Продавач/ка во Ту Гоу кафетерија - East Gate - Продажен Асистент/ка - Космо - Diamond Shopping Mall

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »