Помошник готвач/ка

За компанијата: Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој веќе 28 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. На нашите полици секојдневно може... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 месеци
  • Tinex
  • Активен до 04.04.2023
  • Позиција: Кувар/Пекар/Месар
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.tinex.com.mk
  • Facebook: tinexmk
  • Linkedin: companytinex

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »