ТРГОВСКИ РАБОТНИЦИ – ПРОДАВАЧИ

 • Објавен пред 9 месеци
 • Tinex
 • Активен до 24.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Tinex:

Продавач/ки

(преземи го огласот како слика)

 

Тинекс има потреба од вработување на енергични кадри за следното работно место:

 

ТРГОВСКИ РАБОТНИЦИ – ПРОДАВАЧИ за КОСМО дрогериите во Скопје.

 

Cosmo е водечки ланец на дрогерии кои нудат широк асортиман на производи за убавина и нега од реномирани светски брендови.

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование,
 • Познавање на англиски јазик,
 • Познавање на работа со компјутери,
 • Одлични способности за продажба и комуникација,
 • Подготвени за тимска работа,
 • Работното искуство ќе се смета за предност,
 • Работниот однос се заснова на определено време 3(три) месеци,
 • со можност за продолжување на Договорот за работа,
 • Работно време: 40 часа неделно, распоредено во 6 работни дена. 

 

Доколку ги исполнувате овие услови и имате желба за работа во нашата компанија, испратете ја Вашата професионална биографија (CV) на следната адреса: бул.3-та Македонска Бригада бр.56 Скопје или на e-mail: vrabotuvanje@tinex.com.mk

Рок за пријавување: 16.03.2018

КЛИКНИ