Администратор, Адвокатски Приправник и Адвокат

Адвокатско Друштво Кнезовиќ и Соработници има потреба од

1. Адвокат

Потребни квалификации: 

 • Завршен Правен факултет;
 • Положен правосуден испит;
 • Најмалку 3 години работно искуство во адвокатска канцеларија по положен правосуден испит;
 • Активно користење (комуникација и пишување)  на Англиски јазик;
 • Напредна работа со компјутер и MS Office.
 • Желба за напредок во струката претежно во доменот на деловнотро право

2. Адвокатскои Приправник 

Потребни квалификации: 

 • Активно користење (комуникација и пишување)  на Англиски јазик;  
 • Завршен Правен факултет; 
 • Напредна работа со компјутер и MS Office;
 • Желба за напредок во струката 

3. Административен Соработник 

 • Активно користење (комуникација и пишување)  на Англискиот јазик;  
 • Завршен факултет е предност но не е услов; 
 • Напредна работа со компјутер и MS Office;
 • Претходно искуство со водење на канцелариско работење, деловн комуникација и кореспонденција  

Сите заинтересирани кандидати можат да  достават CV на  Англиски јазик со мотивационо писмо на е-маил адреса на Адвокатско друштво Кнезовиќ и Соработници: [email protected]