Испорака на акумулаторски батерии Скопје и Македонија

Плата од 25.000 ден. до 35.000 ден.

 • Објавен пред 2 недели
 • МАКБАТ ДОО
 • Активен до 28.11.2023
 • Позиција: Возач/Управувач
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 022783030
 • Веб: monbat.com.mk

Испорака на акумулаторски батерии Скопје и Македонија

Поради зголемениот обем на работа, фирмата МАКБАТ доо го проширува својот тим со две позиции

Доколку сте динамична и одговорна особа, ве повикуваме да се пријавите на нашиот оглас за вработување.

Опис на работно место:

 • Достава на роба низ градот Скопје и Македонија (Акумулаторски  батерии)
 • Работа во магацин (утовар на стоката за на пат, помош од двајца колеги).

Од вас очекувавме:

 • Комуникациски вештини,
 • Самоиницијативност и желба за учење
 • Флексибилност и снаодливост во работата
 • Тимска работа,
 • Искреност и доверливост

Квалификации:

 • Обавезно поседување на возачка дозвола "Б" категорија (активен возач),
 • ССС

Важно: Наведете ги минатите работни искуства,позиции и име на компании во вашето CV

Ви нудиме:

 • Редовна плата и професионално опкружување,
 • Работа во стабилна и растечка компанија
 • Редовен К-15
 • Сите CV и прашања Ве молиме на  [најави се за да го видиш е-маилот]
 • Аплицирање на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака за општ работни/испорака (Скопје и Македонија)

  Напомена: ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »