Келнер/ка

 • Објавен пред 11 месеци
 • Венето
 • Активен до 23.08.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Ресторан Венето нуди вработување на работната позиција:

Келнер/ка

Потребни квалификации:

 •       Завршено средно образование;
 •       Претходно работно искуство во угостителски објекти, послужување и безбедност на храна;
 •       Познавање англиски или друг странски јазик ќе се смета за предност.


Личен профил:

 •       Професионален однос со клиенти
 •       Љубезност и позитивен став
 •       Педантност и одговорност
 •       Одржување ред и хигиена 

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: veneto@veneto.mk

КЛИКНИ