Фармацевт за работа во Аптека

  • Објавен пред 4 месеци
  • ПЗУ Аптека Макмедика
  • Активен до 15.07.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Се бара Фармацевт со положен државен испит за работа во Аптека Макмедика на ул. Ѓорче Петров (Порта Влае) во Скопје. Пожелно претходно искуство.

КЛИКНИ