Доставувач во малопродажба - Битола

За компанијата: Нептун е бренд име на компанијата Нептун Македонија ДОО Скопје, основана во 1998 година, која во 1999 година станува дел од Нептун Интернешнал и Балфин Групација - Balkan Finance Investment Group. Нептун... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Нептун Македонија
  • Активен до 21.09.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Битола

(преземи го огласот како PDF)