МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ И ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ

Плата од 27.500 ден. до 30.000 ден.

За компанијата: Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија основана во 2005 година. Во периодот од 15 години, па до денес, компанијата прерасна и постана препознатлив бренд во ИТ секторот. ФИБЕРНЕТ М-К... повеќе за компанијата »

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни и јакострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на позиција:

МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ И ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ

Работни задачи:

 • Инсталација на слабострујни кабли во деловни, индустриски и станбени објекти
 • Изведба на јакострујни електро инсталации (напојување, осветлување, изводи, приклучници и слично) и нивно одржување
 • Монтажа на кабловски регали
 • Монтажа на опрема и материјали за системи за автоматика

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Познавање на англиски јазик
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
 • Комуникациски вештини
 • Способност за самостојна и тимска работа

Работно време и место каде се извршува работата:

 • Понеделник-Петок 8:00-16:00,
 • Работниот ангажман вклучува работа во просториите на ФИБЕРНЕТ, како и теренска работа на територијата на Република Македонија.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »