Логопед

  • Објавен пред 3 недели
  • Мендо
  • Активен до 14.06.2024
  • Позиција: Медицински персонал/Негуватели
  • Локација: Скопје
  • Веб: mendo.com.mk

Логопедско, дефектолошки и психолошки центар Мендо Скопје има потреба од логопед.

Потребни компетенции и квалификации:

  • Завршено високо образование
  • Одговорно извршување на работните обврски
  • Способност за самостојна работа
  • За предност се смета претходно работно искуство

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »