Општи работници

  • Објавен пред 2 недели
  • KITKA Plant Farm
  • Активен до 23.02.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Kitka Plant Farm има потреба од општи работници за работа во оранжерија.

Дејност производство и продажба на цвеќе, украсни растенија и зачински билки.

Профил: Оператори - Општи работници во производство и продажба

Отворена е можност за понатамошен ангажман на неопределено време.

Кратка биографија испратете на 

e-маил: [email protected]

тел. 078 298 603; 075 239 160