Градинар

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

Фирмата ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ Скопје е фирма за производство на Тенди, Тенди - Перголи, Чадори, Метални конструкции и Урбана Опрема
Во просторот на фирмата покрај опремата од разни реквизити за заштита од сонце и дожд, тревната површина изобилува со разновидни цвекиња и дрвца за кое во летниот период треба да се одржуваат.
Имаме потреба од лице за одржување на просторот како и испомош на мајстор за определени позиции, пожелно е да има минимално искуство со градинарски работи,
Возачка дозвола Б-категорија

Аплицирај на :

[најави се за да го видиш е-маилот]   или на тел. 072247242

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »