ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ Скопје

ЕМБС: 40300044988
Индустрија: Трговија
Адреса: ул. Франце Прешерн бр. 165
Град: Скопје
Телефон: 023097-007
Facebook: laplastm
Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се побогатата понуда на разновидни и пред се квалитетни производи за заштита од сонце.

Сопствениците Ангеле и Мики Илиевски и вработените во Лапласт-М целосно се посветени на исполнувањето на очекувањата и барањата на своите клиенти. Оваа интенција вработените ја остваруваат со развој и унапредување на производите, користење современи материјали за производство, брза монтажа и навремено сервисирање на производите, како и со одржување на ефективен систем за унапредување на квалитетот заснован на ISO 9001 стандардот, и системот за управување со заштита на животната средина(EMS согласно барањата на ISO 14001 стандардот).

Конкуренцијата во оваа дејност за Лапласт-М е поттик за иновации, за усовршување на производството, за подобрување на квалитетот и услугите и се разбира за постигнување нбарај огласи за вработување » барај останати огласи »