Мајстор за Фарбање

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

ДПТУ ЛАПЛАСТ-М ДООЕЛ Скопје, е фирма за производство на производи за заштита од сонце и др. надворешни влијанија како и производи од Урбана Опрема, има потреба од нови работници. ФАРБАР 1 (еден) работник. Потребни квалификации и работни задачи: Фарбање на метални профили и елементи за заштита од сонце и урбана опрема; Фарбање на дрвени елементи, штафни, даски, греди за заштита од сонце и Урбана опрема.Со работно искуство, Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција,  Личен Профил: Одговорност и вредна личност Организираност Мотивираност и превземање на иницијатива Работна локација -Возачка дозвола - Б категорија

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »