Општ градежен работник

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

Фирмата ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ со дејност на производи за заштита од сонце и дожд т.е. Тенди, Чадори, Фиксни конструкции, Тенди-Перголи, како и Урбана Опрема и Детски Реквизити, поради зголемени обврски има потреба од Градежен работник,

  • копање, шалување, бетонирање и др.
  • со работно искуство
  • возачка Б-категорија,

Аплицирајте на

[најави се за да го видиш е-маилот] и тел. 072247242