Бравар - заварувач

Плата од 30.000 ден. до 50.000 ден.

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

ДПТУ ЛАПЛАСТ-М ДООЕЛ Скопје, е фирма за производство на производи за заштита од сонце и др. надворешни влијанија како и производи од Урбана Опрема, има потреба од нови работници. БРАВАРИ 2 (два) работника.

Потребни квалификации:

  • Со работно искуство, Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција,
  • Пожелно, познавање на работа со браварски алат: (Рачно сечење со брусалка, познавање од заварување со CO2 и REL апарат за заварување)
  • Пожелно е познавање на читање на работилничка документација, кроење и склопување.

Личен Профил:

  • Одговорност и професионалност
  • Организираност Мотивираност и превземање на иницијатива
  • Возачка дозвола - Б категорија.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »