Шнајдер/Шивач/Тапетар

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

Фирмата ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ Скопје е фирма за производство на Тенди, Тенди - Перголи, Чадори, Метални конструкции и Урбана Опрема, поради зголемување на обврските има потреба од 2 ( два ) работника:

  • Шнајдер, шивач - кроење на импрегнирано платно, чадорско платно и ПВЦ платно

Аплицирај на: [најави се за да го видиш е-маилот] и на тел. 072 247 242

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »