Бравар мајстор, Фарбач, Заварувач

  • Објавен пред 3 месеци
  • ДПТУ Лапласт-М
  • Активен до 18.04.2019
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

ДПТУ ЛАПЛАСТ-М ДООЕЛ Скопје, е фирма за производство на производи за заштита од сонце и др. надворешни влијанија како и производи од Урбана Опрема, има потреба од нови работници. БРАВАРИ 1 (еден) работник. Потребни квалификации: Со работно искуство, Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција, Пожелно, познавање на работа со браварски алат: (Рачно сечење со брусалка, познавање од заварување со CO2 и REL апарат за заварување) Пожелно е познавање на читање на работилничка документација, кроење и склопување. Личен Профил: Одговорност и вредна личност Организираност Мотивираност и превземање на иницијатива Работна локација -Возачка дозвола - Б категорија - До 50год. возраст

КЛИКНИ