Монтер на Тенди и Метални конструкции

  • Објавен пред 11 месеци
  • ДПТУ Лапласт-М
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ Скопје водечка фирма за производство на производи за заштита од сонце и други надворешни влијаниа поради зголемување на обврските према своите клиенти има потреба од: - Монтер на Тенди и лесна метална конструкција. Потребни се следниве услови: - ССС - возраст до 50г. - пожелно е работно искуство - возачка дозвола Б категорија

КЛИКНИ