Шнајдер/Шивач/Тапетар

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

Фирмата ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ Скопје е фирма за производство на Тенди, Тенди - Перголи, Чадори, Метални конструкции и Урбана Опрема, пораи зголемување на обврските има потреба од лице
- Шнајдер, Шивач. кроење на Импрегнирано платно, Чадорско платно и ПВЦ платно

Аплицирај на:

[најави се за да го видиш е-маилот] и на тел. 072247242

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »