Монтер на тенди и урбана опрема

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

Фирмата ДПТУ Лапласт - М ДООЕЛ Скопје, поради зголемени обврски према добавувачи има потреба од:

Монтери на тенди, лесна метална конструкција, настрешници, чадори и урбана опрема со детски игралишта 2 - (два) работника

Потребни квалифиации:

  • ССС
  • ВКВ
  • КВ
  • Возачка дозвола Б-категорија

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »