Бравар - заварувач

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

ПТУ ЛАПЛАСТ-М ДООЕЛ Скопје, е фирма за производство на производи за заштита од сонце и др. надворешни влијанија како и производи од Урбана Опрема, има потреба од нови работници. БРАВАРИ 2 (два) работника. Потребни квалификации: Со работно искуство, Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција, Пожелно, познавање на работа со браварски алат: (Рачно сечење со брусалка, познавање од заварување со CO2 и REL апарат за заварување) Пожелно е познавање на читање на работилничка документација, кроење и склопување. Личен Профил: Одговорност и вредна личност Организираност Мотивираност и превземање на иницијатива Работна локација -Возачка дозвола - Б категорија.