Општ работник

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

Фирмата ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ Скопје, фирма за производство на Урбана Опрема, Детски реквизити, Подвижно кровни конструкции како и Тенди и Чадори поради зголемување на обврски кон своите клиенти има потреба од следниот профил: Општ работник 2 (два) работника

- Средување дворно место; погони; испомош на главен мајстор; градежни работи на терен

Потребни квалификации:

  • Возачка дозвола Б-категорија

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »