Мајстор за дрво - Столар

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

Фирмата ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ со дејност на производи за заштита од сонце и дожд т.е. Тенди, Чадори, Фиксни конструкции, Тенди-Перголи, како и Урбана Опрема и Детски Реквизити, поради зголемени обврски има потреба од

- Мајстор за дрво за производство на производи од Урбана опрема (клупи, канти за отпад, дрвени детски игралишта и дрвени реквизити). Потребни се следниве услови:

ССС

пожелно е работно искуство и возачка дозвола Б категорија

Аплицирај на;

[email protected] и тел. 072247242