Бравар-заварувач

 • Објавен пред 11 месеци
 • ДПТУ Лапласт-М
 • Активен до 13.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ДПТУ Лапалст-М ДООЕЛ Скопје, е фирма за производство на производи за заштита од сонце и др. надворешни влијанија како и производи од Урбана Опрема, има потреба од:

 

Бравар - 2 (два) работника.

 

Потребни квалификации:

 • Со работно искуство,
 • Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција,
 • Пожелно, познавање на работа со браварски алат: (Рачно сечење со брусалка, познавање од заварување со CO2 и REL апарат за заварување), 
 • Пожелно е познавање на читање на работилничка документација, кроење и склопување.

 

Личен Профил:

 • Одговорност и вредна личност,
 • Организираност,
 • Мотивираност и превземање на иницијатива,
 • Работна локација,
 • Возачка дозвола - Б категорија,
 • До 50 год. возраст
КЛИКНИ