Инженер Архитект

За компанијата: Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се... повеќе за компанијата »

Фирмата ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ Скопје, фирма за производство на Урбана Опрема, Детски реквизити, Подвижно кровни конструкции како и Тенди и Чадори поради зголемување на обврски кон своите клиенти има потреба од следниот профил:

Димпломиран инженер Архитект -

  • AutoCad - 3D - Photoshop - Illustrator - Microsoft Office
  • Англиски јазик
  • Возачка дозвола Б-категорија
  • Работно искуство ќе се земе во предвид
  • Комуникативен, самостоен и способен за тимска работа
  • Лојален, енергична, толерантна и кооперативна личност.
  • Овластување Б за изведба (  по можност )

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »