Бравар - Заварувач

 • Објавен пред 7 месеци
 • ДПТУ Лапласт-М
 • Активен до 14.02.2019
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

Бравар - Заварувач

Потребни квалификации:

 • Со работно искуство (предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција)
 • Пожелно е познавање на работа со браварски алат: рачно сечење со брусалка, познавање од заварување со CO2 и REL апарат за заварување
 • Пожелно е познавање на читање на работилничка документација, кроење и склопување
 • Возачка дозвола - Б категорија
 • До 50 год. возраст
 • ССС, ВСС
КЛИКНИ